zg logo
zg banner

Key Account Manager - København

København

The Zumtobel Group is an international lighting group and a leading supplier of innovative lighting solutions, lighting components and associated services. With its core brands, Zumtobel, Thorn and Tridonic, the Group offers its customers around the world a comprehensive portfolio of products and services.

Your job
  Er du en naturlig relationbygger - en der nyder at skabe nye forbindelser og har et ægte ønske om at hjælpe andre med succes?
    
  Er du erfaren inden for kundehåndtering og forretningsudvikling, klar til næste udfordring og motiveret af udsigten til at opbygge en vellykket karriere med et førende globalt mærke inden for salg af banebrydende lys, LED og IOT indenfor byggesektoren?
    
  Zumtobel Group (varemærker omfatter Thorn, ACDC og Zumtobel) søger en Key Account Manager til københavnsområdet for at udvikle en eksisterende kundebase og hjælpe med at øge salget ved at bygge og udvikle relationer med lysdesignere, rådgivende ingeniører og entreprenører.

  Dine ansvarsområder omfatter:

  • Udførelse og eksekvering
   af strategiske kunde udviklingsplaner og salgsstyringsplaner.
  • Udvikling og vækst af en blanding af nøglekunder, herunder arkitekter og ingeniører.
  • Tage ejerskab for dit salgsbudget og levere på både top- og bundlinje
  • Arbejder tæt sammen med kolleger lokalt, nationalt og internationalt for at levere et højt niveau af kundetilfredshed, engagement og loyalitet.
  • Opretholde en solid forståelse af regionens byggeri og belysningsmarked, konkurrencesituationen for at udvikle og tilpasse taktikken for at sikre en bæredygtig rentabel vækst.
  • At være hands-on og drevet i at udvikle dig selv og andre i alle elementer af rollen
Your profile
  Kandidater skal have en forståelse af lys-, LED- og / eller intelligente løsninger til byggesektoren med relevant erfaring i et specifikationsbaseret salg til byggebranchen.
  Du skal være i stand til at demonstrere en ”track record” for succes i tidligere roller samt at udvikle stærke relationer med både kunder og kollegaer, samt have et drive for at udvikle dig selv med evidens for fremdrift i tidligere organisationer. Hvis du har erfaring fra en salgsorganisation, ville dette være at foretrække.
    
  Er dette er dig? og er du er begejstret for at læse dette, tilbyder Zumtobel dig muligheden for at opbygge en virkelig global karriere med markedsledende varemærker.
  Du bliver medlem af et prisvindende team på et voksende marked med frihed til at gøre en indflydelse - og bygge den karriere, du er stolt af. Du vil have base i vores nyindrettede kontor/studie, beliggende i inspirerende omgivelser i Søndre frihavn i København.
Applications toTom Boydell
T +44 7929 376 338
road sign

Enlightening your career We curiously discover new fields of work together, our mentoring program is meant to support you to fully develop your skills and potentials.

gift

International perspective Be part of a network of creativity and high-tech and contribute to an ecosystem that enables you to realize your potential within multinational, intercultural teams.

clock

Work-Life-Balance Your best individual work-life balance will vary over time, often on a daily basis, this is why we offer flexible working-models and sabbatical options for our employees.

globe

Open-minded and respectful culture Working for the ZG means to be a part of an open-minded and passionate culture based on the spirit of the company’s founder Dr. Walter Zumtobel.counter-image